Agraïments

Des del Grup de Coeducació Pedagogies Feministes de Ca la Dona volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes aquelles que, des de les aules i espais educatius, fan possible que la Coeducació i les pedagogies feministes siguin una realitat viva i transformadora.

Volem visibilitzar la llarga genealogia de docents feministes que, amb dedicació i passió, porten i han portat la coeducació a les seves pràctiques diàries, contribuint a la construcció d’una educació feminista, més justa i igualitària. Una genealogia que ens precedeix, i de la que tantes i tantes companyes i col·lectius, que trobareu als articles, activitats, i continguts del web, en formen part, com ara, Adelina Escandell, Amparo Tomé, Anna Tutzó, Angelina Puig, Assumpta Basas, Bea Macià, Bel Olid, Blanca A. Mató, Camille Zonca, Cooperativa Candela, Cècile Barbeito, Cecília Bayo, Clara Algaba, Colectivo Harimaguada, Carmen Castro García, Creación Positiva, Drac Màgic, Dolors Marín Silvestre, Dones x Dones, Elena G. Ruiz, Equip CJAS, Escoles Feministes, Fakali, FUHEM, Gemma Martret Rodríguez, Julia Cabaleiro Manzanedo, L’Hora Lliure, La Foguera, LADIFERÈNCIA, Lucas Platero, Maite Chamizo Cuesta, Maria Eugenia Blandón, Maria González, Marga Almirall, Mercè Garcés, Mercè Otero, Mireia Clemente, Mireia Gómez, Mònica Timón, Montserrat Cervera, Nahiko, Nereida Carrillo, Neus Moreno, Núria Solsona i Pairó, Patsili Toledo, Plataforma ACVG, Rosa Sanchis Caudet, Sònia Herrera, Sira Ruiz Nogales, Teo Pardo, Thaïs Gutiérrez, Vicky Moreno, i un llarg etcètera.

Pel que fa a la construcció d’aquesta pàgina, no seria el mateix sense l’aportació gràfica de la Roser Pineda, a qui agraïm la magnífica feina visual que la nodreix. Imatges que transmeten el nostre compromís amb l’educació feminista, de la que ella, també és part.

En aquest moment, en què la Coeducació continua sent una reivindicació necessària per combatre la discriminació i la violència, volem fer una crida a l’activisme col·lectiu per continuar endavant amb la nostra tasca. Ens enfrontem a resistències, però continuem amb la convicció que la feina de les educadores feministes pot transformar les escoles i, a través d’elles, la societat. Avançar cap a una educació que integri els sabers i pràctiques feministes és un objectiu que encarem amb il·lusió i força, des de la diversitat i la solidaritat.

Gràcies a totes les que formeu part d’aquest camí.

Grup de Coeducació Pedagogies Feministes

Amb el suport de: